STARTSIDA  

  Rebellernas femtonĂ„rsfest (Publicerad 20191215)  
 
Lördagen den 14/12 firade Rebellerna 15 Är med en liten tillstÀllning i vÄr klubblokal pÄ TimmervÀgen i Ryd. Det Àr ju bara nÄgon vecka sedan vi fick tillbaka vÄr lokal efter storbranden i januari sÄ dÀrför samlades styrelsen redan vid 14 tiden för att fÀrdigstÀlla lokalen. Det kÀnns vÀl som om vi kan vara rÀtt nöjda?

Rebellernas Hall of Fame
VĂ„rt storarum


Styrelserummet
Vid 18 tiden slog vi upp portarna. PĂ„ vĂ„r filmduk rullade en direktsĂ€nd Allsvensk match och frĂ„n högtalarna spelades det rock sĂ„klart, pĂ„ borden stod det snacks och dricka och i sofforna hĂ€ngde ett antal Rebeller. Ett uppskattat besök gjordes av Skövde IKs trĂ€nare Johan ”Hellas” Hellström och mĂ„lvaktstrĂ€naren Viktor MĂ„bĂ€ck. Hellas överrĂ€ckte en julblomma som femtonĂ„rspresent.

Under kvÀllen hade vi bland annat en quiz pÄ kahoot och naturligtvis var det femton frÄgor. Vinnare av frÄgetÀvlingen blev Jonna Bennemyr-Porath, grattis!

Johan ”Nykan” Nykvist hade jobbat nĂ„gra kvĂ€llar under hösten med en jubileumsfilm och resultat av det fick vi naturligtvis kolla pĂ„ Ă€ven det. MĂ„nga hĂ€rliga minnen som kom med och hĂ€r nedan kan du ocksĂ„ ta del av resultatet.

Jubileumsvideo


KvĂ€llen bjöd Ă€ven pĂ„ en överraskning dĂ„ vĂ„r Hall of FamekommittĂ© tagit fram Ă€nnu en person att pryda vĂ„r Hall of Fame. Det var Kristian ”Spock” Eriksson som fick ta emot den fina utmĂ€rkelsen denna gĂ„ng.

Spock tar emot utmÀrkelsen
Johan hade Ă€ven satt ihop en liten hyllningsvideo till Spock nĂ€r han Ă€ndĂ„ hade fĂ„tt blodad tand dĂ€r i sin videofabrik pĂ„ Östermalm.

Hyllningsvideo till Spock


 
 
 
  TvĂ„ nya medlemmar i Rebellernas Hall of Fame (Publicerad 20191209)  
 
I samband med att Rebellerna firar femton Är valdes det in tvÄ nya medlemmar i Rebellernas Hall of Fame. Vi hÀlsar Janne och Tina vÀlkomna i denna fina skara. Motiveringarna för Janne och Tina samt alla övriga medlemmar hittar du om du förljer lÀnken. Hall of Fame 
 
 
  MĂ„nadens Spelare November 2019 (Publicerad 20191209)  
 
Ännu en spelare har fĂ„tt pris som mĂ„nadens spelare och denna gĂ„ng gĂ€ller det november mĂ„nads spelare.

Motiveringen lyder

Efter en mÄnad dÀr han blandat Ätta poÀng framÄt med ett exceptionellt jobb bakÄt tilldelas Henrik Thegel utmÀrkelsen mÄnadens spelare av Rebellerna - Skövde IK:s supporterklubb

PĂ„ bilden Henrik Thegel tillsammans med prisutdelar Kristoffer Bennemyr-Porath

 
 
 
  Medlemsbrev (Publicerad 20191202)  
 
Efter att snart halva sÀsongen Àr gÄngen och grundserien börjar nÀrma sig slutet sÄ ska jag sammanfatta lite tankar om allting Àn sÄ lÀnge.

I skrivande stund sÄ Àr det ju 4 matcher kvar och 12 poÀng att spela om. VÄran nÀrmaste antagonist i Nyköping har ju krympt avstÄndet betydligt jÀmfört med bara för ett par omgÄngar sedan. Nu vÀntar ju dessutom den stenhÄrda veckan med tre matcher dÀr det mesta kommer att avgöras. I slutÀndan tror jag dock att Skövde IK kommer att greja platsen till allettan. Det viktigaste som vi supportrar kan bidra med Àr ju stödet frÄn lÀktaren vilket jag hoppas framför allt sker imorgon i prestigefighten mot förorten borta.

LÀktarstödet och klacken Àr ju hela grunden till att Rebellerna en mörk decemberkvÀll för 15 Är sedan sÄg dagens ljus i pressrummet pÄ Billingehov. Smaka lite pÄ siffran en stund med Femton.

Ja om bara ett par veckor den 16e december sÄ fyller vi moppe Älder. Mycket har ju hÀnt under ett och ett halvt decennium sedan den dÀr kvÀllen och vi kommer ju att fira detta lördag 14e december med lite olika aktiviteter.

I skrivande stund sÄ har vi det glÀdjande beskedet att vÄran klubb lokal i Ryd Àr tillgÀnglig igen efter missödet med branden tidigare i Är och att nyinvigningen blir just den 14e med jubileumsfesten dÀr. Det kommer att vara bÄde lite jubileumsvideo, Quiz om Rebellernas historia, Lite utmÀrkelser som ska delas ut och mycket tillfÀllen att prata gamla minnen över 15 Är i en social samvaro. Vi hoppas att du som medlem givetvis vill nÀrvara vid detta och att du Àr hjÀrtligt vÀlkommen.

Redan nu finns det ocksÄ ute en jubileumsskrift att köpa för endast 20 kronor i supportershopen pÄ Billingehov. En mycket god investering och lÀsvÀrd skrift som rekommenderas.

Tidigare pĂ„ dagen ocksĂ„ den 14e har vi utmanat Oxarna pĂ„ en match med supporter hockey i Billingehov som spelas kl 16:00. För tillfĂ€llet har vi det ganska sĂ„ skralt med anmĂ€lningar och behöver lite fler om vi ska kunna genomföra denna kamp. Är du intresserad av att vara med och försvara Rebellernas fĂ€rger sĂ„ hör gĂ€rna av dig till mig pĂ„ johan.nykvist@rebellerna.com eller till telefon 0737-368190. Kom ihĂ„g att du behöver vara medlem för detta.

Glöm inte av att du som vanligt tjÀnar pÄ ditt medlemskap bland annat genom Rabatten pÄ 15 procent i samarbete med vÄran supporterpub pÄ Ten Lanes. Dessa 15 procent gÀller pÄ sÄ vÀl mat och dryck som pÄ spelen pÄ stÀllet.

Som medlem Àr du ocksÄ alltid vÀlkommen att höra av dig till oss i styrelsen om du har funderingar frÄgor eller tips med nÄgot kring verksamheten.

15 stolta Är Àr en historisk bedrift som givetvis ska uppmÀrksammas och att vi siktar pÄ 15 till med att stöta laget i vÄra hjÀrtan Skövde IK.// Johan ”Nykan” Nykvist Stolt Rebell och Vice ordförande – Rebellerna Skövde IK s Supporterklubb.
 
 
 


Rebellerna pć YouTube Rebellerna pć Twitter Rebellerna pć Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners:
Info Medlemskap Arkivet Multimedia Övrigt Rebellerna :: STARTSIDA