STARTSIDA  

  Stort tack!  
 
Fredagen den 13e augusti gick Skövde IK på is med representstionslaget. Rebellerna Skövde IKs Supporterklubb bjöd sedvanligt på grill efter träningen. Rebellerna vill tacka Stora Coop, Skövde för den givmilda sponsringen av kött och tillbehör!


/Styrelsen
 
 
 
  Nytt datum för Årsmötet [Måndagen den 24e Maj 2021]  
 
NYTT DATUM FÖR ÅRSMÖTET!

Rebellerna kallar till årsmöte den 4:e juli klockan 14:00. Plats är ännu inte spikat till 100% p ga rådande omständigheter. Ett alternativ är att detta årsmöte kan komma att hållas digitalt. Mer information om detta kommer vid ett senare skede.

Motioner lämnas skriftligen in till valfri person i nuvarande styrelse för utvärdering. Förslag till styrelse säsongen 2021/2022 lämnas in till valberedningen. Allt detta senast 28:e juni!

Önskar du medverka på detta möte ser vi att du kontaktar valfri person i nuvarande styrelsen alternativt skickar ett mejl till mote@rebellerna.com.


Välkomna!
 
 
 
  Årsmöte Thursday 6th of May 2021  
 
Rebellerna kallar till årsmöte den 26:e juni klockan 15:00. Plats är ännu inte bestämt p ga rådande omständigheter. Ett alternativ är att detta årsmöte kan komma att hållas digitalt. Mer information om detta kommer vid ett senare skede.

Motioner lämnas skriftligen in till valfri person i nuvarande styrelse för utvärdering.
Förslag till styrelse säsongen 2021/2022 lämnas in till valberedningen. Allt detta senast 12:e juni!

Önskar du medverka på detta möte ser vi att du kontaktar valfri person i nuvarande styrelsen alternativt skickar ett mejl till mote@rebellerna.com.


Välkomna!
 
 
 
  Utdelning av priser till tre månaders spelare (Publicerad 20201205)  
 
Coronan ställer till det och det pris till februari månads spelare 2020, som skulle ha delats ut på den planerade avslutningsfesten för säsongen 19/20 genomfördes inte då festen fick ställas in på grund av Coronapandemin som blossade upp under våren. Inte heller månadens spelare säsongen 20/21 oktober och november har delats ut. Fredagen den 4 december befann sig dock tre personer ur styrelsen på hovet och ordförande Kristoffer Bennemyr kunde äntligen dela ut prisen.

Motiveringarna lyder som följer

Månadens spelare – februari 2020

Han inledde grundserien på ett strålande sätt. När sedan Allettan startade växlade han upp ytterligare och vann välförtjänt utmärkelsen ”Årets Spelare”. Som säsongens sista spelare har han även blivit utsedd till ”Månadens Spelare” i Skövde IK. Grattis, Alexander Henriksson

Månadens spelare – okober 2020

Med ett gediget och stabilt arbete har han varvat spektakulära ingripanden och räddningar med att hjälpa laget till en topplacering i serien. ”Månadens Spelare” i Skövde IK tilldelas Robin Wallin

Månadens spelare – november 2020

Med ett idogt slit för laget och en vass näsa för poäng har åldermannen visat att gammal är äldst. I hård konkurrens har ”Månadens Spelare” i Skövde IK utsetts till Henrik ThegelHär hittar ni en filmsnutt från prisutdelningen.

 
 
 


Rebellerna på YouTube Rebellerna på Twitter Rebellerna på Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners:
Info Medlemskap Arkivet Multimedia Övrigt Rebellerna :: STARTSIDA