STARTSIDA  

  Supporterresa till Eskilstuna (Publicerad 20191006)  
 
SĂ„ var det dags igen. Supporterresa till Eskilstuna Linden onsdag 13 november

Rebellerna arrangerar en resa till bortamatchen mot Linden frÄn Eskilstuna onsdag 13e november. Detta sker med minibuss.

Priset för resan Àr 150 kronor för medlemmar i Rebellerna och 300 för icke medlemmar. Observera att anmÀlan Àr bindande och betalning sker vid anmÀlan. Avresan sker frÄn Ten Lanes klockan 15:00. Perfekt att ta en bit mat innan avresa dÀr du som medlem i Rebellerna dessutom fÄr rabbat genom det samarbetet som vi har med dem.

AnmÀlan kan du göra vid informationsdisken vid shoppen i Billingehov under kommande matcher eller pÄ telefon 0737-368190. Det gÄr ocksÄ bra att skriva till hockeybussen@rebellerna.com
 
 
 
  Medlemsbrev (Publicerad 20191004)  
 

En ny sÀsong Àr i gÄng och vi har snart hunnit halvvÀgs in i grundserien. I skrivande stund Àr sex matcher spelade och Skaraborgs ENDA hockeylag ligger pÄ rÀtt sida strecket.

FörsÀsongen var vÀl resultatmÀssigt ingen höjdare men den spelar Ä andra sidan ingen som helst roll. Det viktiga Àr matcherna som ger poÀng och dÀr har SIK blandat och givit hittills.

En bra bortamatch mot Malung (seger), en mÄlmÀssigt bra match hemma mot Kumla (seger). Tio bra minuter mot Surahammar (förlust) och Eskilstuna Linden (förlust). En klar förbÀttring borta mot Forshaga som gav en poÀng och sedan en urladdning mot Köping (seger 6-2).

Det gör att SIK ligger pÄ fjÀrde plats i den jÀmna tabellen och vi kan konstatera att Ärets serie Àr jÀmnare Àn vad den varit de senaste Ären och det kÀnns som att alla kan plocka poÀng av varandra i Är.

Den hÀr sÀsongen kommer kÀnns redan bÀttre för egen del i hjÀrtat Àn vad hela förra sÀsongen gjorde.

DÄ slutade det med en vÀldigt misslyckad sÀsong och vi klarade oss med nöd och nÀppe kvar i Hockeyettan. SpelmÀssigt klarade vi oss med sex poÀng utan kval. Men det var oerhört nÀra att vi ÀndÄ inte skulle spela i Hockeyettan. Ekonomin var inget vidare och tack vare en gÄva frÄn Rebellerna dagen innan bokslut sÄ blev det Hockeyettan Àven den hÀr sÀsongen.

Klubben har börjat hitta ett grundspel och undertecknad rÀknar med att laget kommer vara topp fem nÀr grundserien summeras, utan problem. Vi kommer ha minst fem poÀng ned till sexan i tabellen nÀr den summeras och min profetia sÀger ocksÄ att vi kommer besegra lillebror tvÄ gÄnger om i grundserien.

För oss i Rebellerna har sÀsongen ocksÄ börjat bra, medlemsantalet vÀxer för varje dag, ekonomin ser bra ut och i november kommer vi förhoppningsvis att fÄ tillbaka vÄr klubblokal som varit stÀngd sedan branden i Ryd i januari mÄnad.

PÄ Billingehov har vi dessutom tvÄ stycken tips vid vÄran informationsdisk den hÀr sÀsongen. Dels matchens mÀstertippare dÀr det krÀvs att man tippar första SIK-mÄlskytt och slutresultatet i den matchen. Skulle flera ha rÀtt pÄ bÄda sÄ vinner den som Àr nÀrmast publiksiffran i Billingehov. Tio spÀnn per tips och vinner man sÄ fÄr man vÀlja en vara av Rebellernas sortiment till ett maximalt vÀrde av 150 spÀnn.

Dels har vi Rebell-tipset. DÀr ska man tippa de sista 13 omgÄngarna som SIK spelar i grundserien (1X2) och som utslagsfrÄga ska man tippa den totala publiksiffran under de 13 matcherna. AlltsÄ, bÄde hemma och bortamatcherna rÀknas in i publiksiffran. Det tipset kostar 50 spÀnn per tips och först pris Àr halva potten av den summan som kommer in. Andra priset Àr ett medlemskap i Rebellerna (Àr man redan medlem sÄ fÄr man nÀsta Ärs medlemskap) och tredje pris Àr en T-shirt frÄn Rebellernas sortiment.

I december fyller vi dessutom 15 Är. Den 16:de december Àr det exakta datumet och det ska naturligtvis firas.

Lördagen den 14/12 Àr tanken att vi ska slÄ pÄ stort och bjuda in till kombinerad inflyttningsfest/15 Ärs jubileum i klubblokalen. Vi rÀknar givetvis med mycket folk och att DU som kommer dit Àr medlem i Rebellerna.

Nu fortsÀtter vi kriga pÄ och hjÀlper laget tillbaka till Allettan och tillbaka till toppen av Hockeyettan.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath

Stolt ordförande Rebellerna – Skövde IK:s supporterklubb

 
 
 
  Destination Malung (28/10)  
 
Den nionde december kör Rebellerna en supporterresa till Malung för ett spÀnnande bortamöte dÀr nykomlingen i division ett, Malungs IF, stÄr för motstÄndet. Rebellernas förhoppning Àr att vi skall fÄ till en revivalresa dÄ vi sÀrskilt bjuder in och bjuder pÄ resa och intrÀde för alla gamla styrelsemedlemmar i Rebellerna. SÄ Àr du en gammal styrelsemedlem och Ànnu inte fÄtt din inbjudan sÄ fÄr du den hÀr ocksÄ.

Vi hoppas att sÄ mÄnga som möjligt vill följa med och visst vore det underbart kul om vi kunde fylla upp vÄr buss med festglada och hockeysugna Skövdesupportrar.

Priserna Àr 50 kronor för medlemmar och 120 kronor för icke medlemmar. Gamla styrelsemedlemmar Äker gratis och Rebellerna bjuder Àven dessa pÄ intrÀdet uppe i Malung.

LÀttare förtÀring kommer att finnas pÄ bussen.

Bussen avgÄr frÄn Billingehov denna gÄng, och avresetiden Àr satt till klockan 11:00. Kom i tid!

AnmÀlan Àr bindande och registreras först nÀr betalning skett. AnmÀlan sker till hockeybussen@rebellerna.com eller tel/sms till 0703 29 26 43. Naturligtvis kan du anmÀla och betala i supporterkiosken pÄ Billingehov. Betalning sker annars enklast till Rebellernas Swish, 123 670 20 39
 
 
 
  Till minne av Birgit Johansson! (26/10)  
 
Ännu en gĂ„ng nĂ„s Rebellerna av ett tragiskt besked. I natt somnade vĂ„r kĂ€ra medlem Birgit Johansson in efter en tids sjukdom.

Det Àr mindre Àn ett Är sedan Birgit, tillsammans med sin livskamrat Curt-Ove Brodd, valdes in som medlemmar #13 och #14 i Rebellernas Hall of Fame. Curt-Ove valdes in postumt.

Vi hoppas att Birgit nu funnit frid och fÄr sova gott.
Vi hoppas att hon nu Äter Àr i famnen hos sin Àlskade Curt-Ove.
Vi hoppas att det finns ishockey i himmelen.

Vi vet att Birgit, som alltid skrattade och var glad, lÀmnar ett tomrum hos mÄnga Rebeller men Àven att hon bland dessa lÀmnar mÄnga ljusa och fina minnen.

Vila i frid Birgit!
/Rebellfamiljen
 
 
 


Rebellerna pć YouTube Rebellerna pć Twitter Rebellerna pć Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners:
Info Medlemskap Arkivet Multimedia Övrigt Rebellerna :: STARTSIDA