STARTSIDA  

  Nytt datum för Årsmötet [Måndagen den 24e Maj 2021]  
 
NYTT DATUM FÖR ÅRSMÖTET!

Rebellerna kallar till årsmöte den 4:e juli klockan 14:00. Plats är ännu inte spikat till 100% p ga rådande omständigheter. Ett alternativ är att detta årsmöte kan komma att hållas digitalt. Mer information om detta kommer vid ett senare skede.

Motioner lämnas skriftligen in till valfri person i nuvarande styrelse för utvärdering. Förslag till styrelse säsongen 2021/2022 lämnas in till valberedningen. Allt detta senast 28:e juni!

Önskar du medverka på detta möte ser vi att du kontaktar valfri person i nuvarande styrelsen alternativt skickar ett mejl till mote@rebellerna.com.


Välkomna!
 
 
 
  Årsmöte Thursday 6th of May 2021  
 
Rebellerna kallar till årsmöte den 26:e juni klockan 15:00. Plats är ännu inte bestämt p ga rådande omständigheter. Ett alternativ är att detta årsmöte kan komma att hållas digitalt. Mer information om detta kommer vid ett senare skede.

Motioner lämnas skriftligen in till valfri person i nuvarande styrelse för utvärdering.
Förslag till styrelse säsongen 2021/2022 lämnas in till valberedningen. Allt detta senast 12:e juni!

Önskar du medverka på detta möte ser vi att du kontaktar valfri person i nuvarande styrelsen alternativt skickar ett mejl till mote@rebellerna.com.


Välkomna!
 
 
 
  Utdelning av priser till tre månaders spelare (Publicerad 20201205)  
 
Coronan ställer till det och det pris till februari månads spelare 2020, som skulle ha delats ut på den planerade avslutningsfesten för säsongen 19/20 genomfördes inte då festen fick ställas in på grund av Coronapandemin som blossade upp under våren. Inte heller månadens spelare säsongen 20/21 oktober och november har delats ut. Fredagen den 4 december befann sig dock tre personer ur styrelsen på hovet och ordförande Kristoffer Bennemyr kunde äntligen dela ut prisen.

Motiveringarna lyder som följer

Månadens spelare – februari 2020

Han inledde grundserien på ett strålande sätt. När sedan Allettan startade växlade han upp ytterligare och vann välförtjänt utmärkelsen ”Årets Spelare”. Som säsongens sista spelare har han även blivit utsedd till ”Månadens Spelare” i Skövde IK. Grattis, Alexander Henriksson

Månadens spelare – okober 2020

Med ett gediget och stabilt arbete har han varvat spektakulära ingripanden och räddningar med att hjälpa laget till en topplacering i serien. ”Månadens Spelare” i Skövde IK tilldelas Robin Wallin

Månadens spelare – november 2020

Med ett idogt slit för laget och en vass näsa för poäng har åldermannen visat att gammal är äldst. I hård konkurrens har ”Månadens Spelare” i Skövde IK utsetts till Henrik ThegelHär hittar ni en filmsnutt från prisutdelningen.

 
 
 
  Rebellernas klubblokal fick sig ett ansiktslyft (Publicerad 20201021)  
 
Under ett styrelsemöte tidigare under året så beslutades det att klubblokalen skulle målas om och fräschas upp ordentligt. Så under en kväll och en förmiddag maskerades lister och golv upp innan fyra tappra själar under lördagen vecka 42 tog sig ut till klubblokalen och började måla om i lokalen.

Den inrökta gula färgen skulle bort och ersättas med tre väggar i vit färg samt en vägg i grå färg.
Möblerna flyttades ut från allrummet för att undvika att bli färgskadade och efter idogt arbete kunde medlemmarna som arbetade se resultatet från målningen.
De tre vita väggarna målades först och gjorde omgående att lokalen blev ljusare.
Någon timme senare var det dags för den sista väggen och den målades två gånger för att färgen skulle täcka ordentligt.
Färgen fick torka under natten för att de fyra som jobbat under lördagen skulle kunna ställa i ordning allt under söndagen och sätta tillbaka projektorduk, projektor, hyllor och ställa i ordning alla soffor innan aktiviteter skulle kunna genomföras på nytt i lokalen.

Rebellerna vill givetvis tacka alla som hjälpte till med maskerandet, ommålningen och iordningställandet.

Rebellerna vill även passa på att tacka Icona Färg & interiör i Falköping som sponsrade med färg, maskeringstejp, golvpapp, penslar och rollers till arbetet.

Här hittar ni några bilder från arbetet.

 
 
 


Rebellerna på YouTube Rebellerna på Twitter Rebellerna på Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners:
Info Medlemskap Arkivet Multimedia Övrigt Rebellerna :: STARTSIDA