STARTSIDA  

  Förändringar i styrelsen * Thursday 14th of October 2021  
 
Det har skett en förändring i Rebellernas styrelse för säsongen 2021/2022. Bertil Davidsson har valt att lämna sitt uppdrag p g a. tidsbrist, Robert Mikanovic tar hans plats i Rebellernas styrelse. Robert tar över Bertils arbetsuppgifter och sitter i första hand av Bertils återstående säsong i styrelsen. Välkommen Robert och tack Bertil för tiden du lagt ner i Rebellerna - Skövde IK:s Supporterklubb, vi ses på läktaren!!


/Styrelsen, Rebellerna Skövde IK:s Supporterklubb
 
 
 
  Stort tack!  
 
Fredagen den 13e augusti gick Skövde IK på is med representstionslaget. Rebellerna Skövde IKs Supporterklubb bjöd sedvanligt på grill efter träningen. Rebellerna vill tacka Stora Coop, Skövde för den givmilda sponsringen av kött och tillbehör!


/Styrelsen
 
 
 
  Nytt datum för Årsmötet [Måndagen den 24e Maj 2021]  
 
NYTT DATUM FÖR ÅRSMÖTET!

Rebellerna kallar till årsmöte den 4:e juli klockan 14:00. Plats är ännu inte spikat till 100% p ga rådande omständigheter. Ett alternativ är att detta årsmöte kan komma att hållas digitalt. Mer information om detta kommer vid ett senare skede.

Motioner lämnas skriftligen in till valfri person i nuvarande styrelse för utvärdering. Förslag till styrelse säsongen 2021/2022 lämnas in till valberedningen. Allt detta senast 28:e juni!

Önskar du medverka på detta möte ser vi att du kontaktar valfri person i nuvarande styrelsen alternativt skickar ett mejl till mote@rebellerna.com.


Välkomna!
 
 
 
  Årsmöte Thursday 6th of May 2021  
 
Rebellerna kallar till årsmöte den 26:e juni klockan 15:00. Plats är ännu inte bestämt p ga rådande omständigheter. Ett alternativ är att detta årsmöte kan komma att hållas digitalt. Mer information om detta kommer vid ett senare skede.

Motioner lämnas skriftligen in till valfri person i nuvarande styrelse för utvärdering.
Förslag till styrelse säsongen 2021/2022 lämnas in till valberedningen. Allt detta senast 12:e juni!

Önskar du medverka på detta möte ser vi att du kontaktar valfri person i nuvarande styrelsen alternativt skickar ett mejl till mote@rebellerna.com.


Välkomna!
 
 
 


Rebellerna på YouTube Rebellerna på Twitter Rebellerna på Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners:
Info Medlemskap Arkivet Multimedia Övrigt Rebellerna :: STARTSIDA