STARTSIDA  

  Destination Malung (28/10)  
 
Den nionde december kör Rebellerna en supporterresa till Malung för ett spÀnnande bortamöte dÀr nykomlingen i division ett, Malungs IF, stÄr för motstÄndet. Rebellernas förhoppning Àr att vi skall fÄ till en revivalresa dÄ vi sÀrskilt bjuder in och bjuder pÄ resa och intrÀde för alla gamla styrelsemedlemmar i Rebellerna. SÄ Àr du en gammal styrelsemedlem och Ànnu inte fÄtt din inbjudan sÄ fÄr du den hÀr ocksÄ.

Vi hoppas att sÄ mÄnga som möjligt vill följa med och visst vore det underbart kul om vi kunde fylla upp vÄr buss med festglada och hockeysugna Skövdesupportrar.

Priserna Àr 50 kronor för medlemmar och 120 kronor för icke medlemmar. Gamla styrelsemedlemmar Äker gratis och Rebellerna bjuder Àven dessa pÄ intrÀdet uppe i Malung.

LÀttare förtÀring kommer att finnas pÄ bussen.

Bussen avgÄr frÄn Billingehov denna gÄng, och avresetiden Àr satt till klockan 11:00. Kom i tid!

AnmÀlan Àr bindande och registreras först nÀr betalning skett. AnmÀlan sker till hockeybussen@rebellerna.com eller tel/sms till 0703 29 26 43. Naturligtvis kan du anmÀla och betala i supporterkiosken pÄ Billingehov. Betalning sker annars enklast till Rebellernas Swish, 123 670 20 39
 
 
 
  Till minne av Birgit Johansson! (26/10)  
 
Ännu en gĂ„ng nĂ„s Rebellerna av ett tragiskt besked. I natt somnade vĂ„r kĂ€ra medlem Birgit Johansson in efter en tids sjukdom.

Det Àr mindre Àn ett Är sedan Birgit, tillsammans med sin livskamrat Curt-Ove Brodd, valdes in som medlemmar #13 och #14 i Rebellernas Hall of Fame. Curt-Ove valdes in postumt.

Vi hoppas att Birgit nu funnit frid och fÄr sova gott.
Vi hoppas att hon nu Äter Àr i famnen hos sin Àlskade Curt-Ove.
Vi hoppas att det finns ishockey i himmelen.

Vi vet att Birgit, som alltid skrattade och var glad, lÀmnar ett tomrum hos mÄnga Rebeller men Àven att hon bland dessa lÀmnar mÄnga ljusa och fina minnen.

Vila i frid Birgit!
/Rebellfamiljen
 
 
 
  Styrelsesidan (26/06)  
 
Styrelsesidan Àr uppdaterad!
 
 
 
  Årsmötet avklarat (27/05)  
 
27/5 höll Rebellerna - Skövde IK:s Supporterklubb sitt Ärsmöte som satte punkt för sÀsongen 2017/2018. Ett ganska vÀlbesökt Ärsmöte som hölls i Rebellernas klubblokal. Kristoffer Bennemyr-Porath valdes till ny ordförande i föreningen och Marco Ojala valdes in i styrelsen.

Styrelsen 2018/2019 i sin helhet:
Kristoffer Bennemyr-Porath (ordförande)
Marco Ojala
Johan Nykvist
Urban Stahel
Adam Berggren
Per-Erik Odh
Kristian Eriksson

Rebellerna vill rikta ett STORT TACK till avgĂ„ende ekonomiansvarig Jonna Bennemyr-Porath som gjort ett riktigt hĂ€stjobb i föreningen! Även ett stort tack till vĂ„ra revisorer Viktoria McLellan och Bertil Davidsson, samt till valberedningen med Stefan Larsson och Torbjörn Johansson i spetsen!

Styrelsesidan Àr hÀrmed inaktuell, och kommer att uppdateras inom kort.
 
 
 


Rebellerna pć YouTube Rebellerna pć Twitter Rebellerna pć Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners:
Info Medlemskap Arkivet Multimedia Övrigt Rebellerna :: STARTSIDA