ARTIKLAR  

  Destination Malung (28/10)  
 
Den nionde december kör Rebellerna en supporterresa till Malung för ett spÀnnande bortamöte dÀr nykomlingen i division ett, Malungs IF, stÄr för motstÄndet. Rebellernas förhoppning Àr att vi skall fÄ till en revivalresa dÄ vi sÀrskilt bjuder in och bjuder pÄ resa och intrÀde för alla gamla styrelsemedlemmar i Rebellerna. SÄ Àr du en gammal styrelsemedlem och Ànnu inte fÄtt din inbjudan sÄ fÄr du den hÀr ocksÄ.

Vi hoppas att sÄ mÄnga som möjligt vill följa med och visst vore det underbart kul om vi kunde fylla upp vÄr buss med festglada och hockeysugna Skövdesupportrar.

Priserna Àr 50 kronor för medlemmar och 120 kronor för icke medlemmar. Gamla styrelsemedlemmar Äker gratis och Rebellerna bjuder Àven dessa pÄ intrÀdet uppe i Malung.

LÀttare förtÀring kommer att finnas pÄ bussen.

Bussen avgÄr frÄn Billingehov denna gÄng, och avresetiden Àr satt till klockan 11:00. Kom i tid!

AnmÀlan Àr bindande och registreras först nÀr betalning skett. AnmÀlan sker till hockeybussen@rebellerna.com eller tel/sms till 0703 29 26 43. Naturligtvis kan du anmÀla och betala i supporterkiosken pÄ Billingehov. Betalning sker annars enklast till Rebellernas Swish, 123 670 20 39
 
 
 


Rebellerna pć YouTube Rebellerna pć Twitter Rebellerna pć Facebook
Sponsorer/Samarbetspartners: